Gre-Taste

Η γεύση της Ελλάδας


Gre-taste: Η γεύση της Ελλάδας

Λίγα λόγια για αυτό το έργο
Το έργο GRE-Taste στοχεύει σε μια καινοτόμα αναδιάταξη του τοπίου των εφαρμογών για τον τουρισμό υιοθετώντας μια θεματοκεντρική σχεδίαση της τουριστικής εμπειρίας. Αναπτύσσει ένα συστήμα θεματο/ τοπο-κεντρικού προγραμματισμού τουριστικής επίσκεψης και έναν τρίγλωσσο (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά) καινοτόμο τουριστικό οδηγό με τον οποίο ο επισκέπτης πρώτα ξεκινά από το τι θέλει να κάνει, που και τι θέλει να φάει και να πιεί και βάσει αυτών μπορεί να ρυθμίσει τους τόπους που μπορεί να επισκεφθεί, προγραμματίζοντας την επίσκεψή του πρωτίστως θεματολογικά.

Gre-taste and Art

1 / 56
Raptis, Untitled
2 / 56
Ανδρέου, Άτιτλο
3 / 56
Αντωνιάδη, Η πίτα της γιαγιάς
4 / 56
Αρδαβάνη, Το Γλυκάδι
5 / 56
Αρναούτου, Πρόταση για σερβίρισμα κοτόσουπας
6 / 56
Βασιλοπούλου, -
7 / 56
Βερικίου, Φθινοπωρινοί οπώρες
8 / 56
Βουτσά, Χωραφι με κριθαρι στη Μακεδονια
9 / 56
Γαβρίλη, Fade
10 / 56
Γέγιος, Νεκρή Φύση
11 / 56
Γεωργαντάς, Νεκρή φύση με ψάρια
12 / 56
Γιαλιατσάτος, Άρτος
13 / 56
Γιγουρτάκης, Ανατροφοδότηση
14 / 56
Διαλεκτάκη, Ωχ, μπερδεύτηκα
15 / 56
Διαμαντή, Παραδοσιακή γωνιά
16 / 56
Εμπεδοκλή, Άτιτλο
17 / 56
Καράλη, Διονυσιακό τραπέζι
18 / 56
Κινγκ, Untitled (Plate III)
19 / 56
Κονταξή, Χωρίς τίτλο
20 / 56
Κοσμίδου, Στην τραπεζαρία με απρόσμενους επισκέπτες
21 / 56
Κουζούνη, Η αφθονία της Μακεδονικής γης
22 / 56
Κούκου, Μαζί;
23 / 56
Κυρκίλη, Να ΜΗ λείπει το Βύσσινο ...
24 / 56
Λιακόπουλος, My Giagia
25 / 56
Λιούμη, Οι ελιές της Αττικής
26 / 56
Μαθιανάκη-Γρανιτσιώτη, Το μοίρασμα
27 / 56
Μακροπούλου, Σαλέπι
28 / 56
Μαντζούκα, Νεκρή Φύση με Φρούτα 
29 / 56
Μαργαρίτης, Νεκρή Φύση με ψάρι
30 / 56
Μαυρικάκης, Το προσφάι
31 / 56
Μερκούρη, Το δείπνο
32 / 56
Μήνε, -
33 / 56
Μπανου, Αφθονία
34 / 56
Μπανταλούκα, Τα μύρτιλα
35 / 56
Μπαρμπαρέλα, Στιγμές
36 / 56
Μπάτσιος, Ρέγγα
37 / 56
Μπλούκου, Παραμονή
38 / 56
Μπουσδούκος, Πανδαισία
39 / 56
Νασούφη, Χωρίς τίτλο
40 / 56
Ντάση, Γεύσεις Γης
41 / 56
Παναγοπούλου, -
42 / 56
Παπαγεωργίου, Evening
43 / 56
Παπαδάκη, Σύνθεση-Αφθονία
44 / 56
Παπαϊωάννου, Το ψωμί μινιατούρα
45 / 56
Πάστρα, Υμνώντας
46 / 56
Παυλίδου, Ετοιμάζεται
47 / 56
Σιγάλα, Λησμονημένη μας τροφή
48 / 56
Σπύρου, Μεσημέρι
49 / 56
Σταμάτη, Νεκρή Φύση με Πορτοκάλια και Ρόδια
50 / 56
Σταματόπουλος, Κούλουμα
51 / 56
Σταύρου, -
52 / 56
Στεφάτου/Σταματιάδη, Ανναφει
53 / 56
Στράγκας, Σύνθεση
54 / 56
Φλεβοτόμος, Γυαλιά Komono και Λεμονάδα
55 / 56
Χαρίτου, Άτιτλο
56 / 56
Χρυσανθόπουλος, Ψάχνοντας διέξοδο

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, προκήρυξε εικαστικό διαγωνισμό με τίτλο «GRE-Taste: Η γεύση της Ελλάδας», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: T1ΕΔΚ-02015).

Τροφές

Μάθε περισσότερα για αυτά τα φαγητά
Card image cap
ελασσονίτικο
Card image cap
σάλτσα φέτας
Card image cap
ομελέτα Vegetarian
Card image cap
ποικιλία τυριών

Εγγραφείτε

Δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ το email σας σε κανέναν άλλο.

Υπηρεσίες

Αναγνώριση φαγητού

Μετάφραση καταλόγου

Γαστρονομία

Διατροφή
Τρόποι παρασκευής
Διεργασία παρασκευής
Ποτά